Felnőtt tartalom.

Apacasting

2016/01/15. - írta: tardos janos

apacasting.jpg

Ismerek egy negyvenes nőt, és ez szerencsére nem a mellbősége, akit mélyen elgondolkoztatott a KDNP ifjúsági és öregszervezetének legutóbbi agymenése. Ő nem tekintette viccnek azt, amit mi igen. Egyrészt mert ezek a klerikálfasiszták komolyan gondolják, ami kibuggyan belőlük, másrészt pedig azért, mert a vasárnapi boltbezárás is bejött, hiába röhögtünk a hasunkat fogva előtte, hogy mekkora baromság az egész.

Szóval nyilván lesznek szingliellenes pogromok, bár még nem tartunk ott.

A másik dolog az, hogy miközben ez a nő eddig egyáltalán nem volt feminista tálib, az utóbbi időben (tegnap óta) durva férfiellenes kijelentésekre ragadtatja magát, persze egyelőre csak a nyilvánosan ötletelő szélsőjobboldali politikusok kárára, miközben szókészlete mit sem különbözik már férfigyűlölő társaiétól. (Most neveket nem mondok, nem akarom nullára szűkíteni az olvasótáboromat.)

Na de mindez csak előjáték, nem erről akartam írni. Hanem arról, hogy a felbuzgó kommentárok hatására vagy azok ellenére a nő erre a hétvégére apacastingot hirdetett, nem tudom, a facebookra kirakta-e már. Mindenesetre én értesültem róla, és így ti is, férfiolvasóim. (Mind a hárman.)

Na jó, de hogy kell ezt elképzelni? Szerintem lesz mondjuk egy jelképes nevezési díj, mondhatjuk ezt nagyképűség-adónak is, aki alkalmasnak véli magát, befizeti. Igaz, hogy balsiker esetén a pénz elvész, de csak látszólag, nevezzük inkább ezt a jövőbe való befektetésnek. (Mondjuk én biztosan nyerni fogok, de nem tudom, akkor visszakapom-e.)

Most hogy már a hurráoptimizmuson túlvagyunk, nézzük, miből is áll majd a casting. Úgy értesültem, lesz egy ruházati szeánsz, jólfésülten, intelligens gondolatokkal fűszerezve. A kötelező gyakorlatok során előre megírt kérdésekre kell válaszolni (hány éves volt Napóleon Pozsonyban, hány gyermeke van Jakupcsek Gabriellának, egy kötött idézet Ginsbergtől – Láttam nemzedékem legjobb elméit – na ezt kell majd folytatni, gondolom ilyenek). Egy helyes válasz egy pont, de betűtévesztés esetén ugyanannyi levonás. Nem könnyű, csak félreütni. A koncentráció azért sokat segít.

Utána szigorúan szabadon választott gyakorlatok következnek, egyelőre még mindig intellektuális téren. Mivel a mezőny addigra nyilván jelentősen leszűkül, hosszabb esszékkel is lehet próbálkozni, kizárólag irodalmi stílben. (Vagy -ban.) Ami engem illet, valószínűleg a nemek egyenjogúságáról értekezem majd, kidomborítva a férfiak alávalóságát és a nők nagyszerűségét. De nem akarok tippeket adni.

De mindez smafu, hiszen férfiként szellemi magaslatról végezhető, főleg a meghatottságtól és az elaléltságtól elhomályosodó két gyönyörű zöld szem doppingoló kereszttüzében.

Hanem ezután már a fizikai próbák következnek. Elsőként az optikai fürdőruhás felvonulás (szürke melegítőnadrág esetén 10 pont levonás). Hasat be, mellet ki, karizom-feszítés. És félve írom csak le, de hát tény akkor is: fürdőnadrág-domborulat és mellszőr-vizsgálat, csak félszemmel odapislantva, mintegy véletlenül.

Érintésvizsgálat elektromos mérőeszközzel, volt, lesz és amper tekintetében.

Utána tornamutatványok. Húzódzkodás (ez megy), fekvőtámaszok, abból talán négy vagy öt elég is lesz, szemforgatás. Vállmasszírozási próbák, hatékonyságra és időtartamra, mondjuk erre külön edzek is.

Amikor a versenynek ez a része lezárul, a zsűri ítélethirdetésre visszavonul, és amikor már csak kettesben maradtunk… Mondjuk innen már nem publikus, pontosabban csak fizetős nézőinknek ajánlott.

Még annyit, hogy komoly érdeklődés esetére mellékelem a kitöltendő jelentkezési űrlapot, aztán rohanok le az edzőterembe bicepszet növeszteni.

 

Jelentkezési Űrlap Apacastingra

Alulírott …………………………………… (Gipsz Jakab) felelősségem teljes tudatában és értelmi képességeim hiánytalan birtokában kijelentem, hogy a hétvégi Apacasting nevezési díjaként előre befizettem 100 eurót az alábbi számlaszámra (itt az én bankszámlaszámom következik, tévedésből).

Tudomásul veszem, hogy ez a pénz mindenképp elveszett, de nemes célokat szolgál.

A hétvégi Apacastingon józanul, esetleg csak nagyon enyhe alkoholos befolyásoltsággal, illetve csekély mennyiségű egyéb tudatmódosító szer magamhozvétele után jelenek meg. Tudomásul veszem továbbá, hogy az Apacastingon saját szellemi termékekkel és otthonról hozott ruházatban versenyzek majd, miközben kirostálásomat a fair play ezredéves szabályai szerint, mosolyogva fogadom.

Ha netán nyernék (ami kizárt), apai jogaimat nem kívánom érvényesíteni. Sőt, az első éjszaka jogáról is lemondok kedves barátom, (itt az én nevem következik) javára.

Kelt mint fent.

*

Jópofa, de a jelentkezési űrlapon szó sem esik a többi éjszaka jogáról. Nekem itt valami gyanús.

Címkék: apa casting KDNP
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egybeirva.blog.hu/api/trackback/id/tr848274750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jdesi 2016.01.15. 13:46:52

Tudósíts majd az eredményekről légyszi

tardos janos 2016.01.15. 13:48:08

@jdesi: Első leszel. Izé... második.
süti beállítások módosítása